Atletism, Campionatul Naţional pentru juniori II şi III

Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei, în plină afirmare

> Claudiu Daniel Mihăescu a obţinut două medalii de aur, iar Andrei Dorin Rusu a câştigat un concurs internaţional în Ucraina

 La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti, a avut loc Campionatul Naţional de Atletism pentru juniori II şi III. Unul dintre protagoniştii întrecerilor a fost Claudiu Daniel Mihăescu, de la CSM Dorna Vatra Dornei, sportivul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac câştigând probele de 1.500 şi 800 de metri la categoria juniori II.

În proba de 1.500 de metri, dorneanul şi-a doborât recordul personal, fiind cronometrat cu timpul de 4 minute şi 92 miimi. În proba de 800 metri, Claudiu Daniel Mihăescu a înregistrat timpul de 1 minut şi 55 de secunde, el fiind foarte aproape de a reuşi baremul pentru Campionatul Mondial de Juniori II de la Nairobi-Kenya.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Lutsk, în Ucraina, la un concurs internaţional cu reprezentativa României, sportivul Andrei Dorin Rusu a ocupat locul I în proba de 3000 metri cu 8 minute şi 29 secunde.

„Sunt foarte bucuros pentru rezultatele obţinute de sportivul Claudiu-Daniel Mihăescu, care a fost foarte aproape de a reuşi baremurile pentru Campionatul Mondial de Juniori II de la Nairobi-Kenya, el depăşind acest barem cu doar o secundă.

O cursă bună a făcut şi Andrei Dorin Rusu în Ucraina, performanţa reuşită fiind una promiţătoare pentru Campionatul Naţional de Seniori şi Tineret de la Piteşti de săptămâna viitoare. Sper să-şi facă baremul în proba de 10.000 metri pentru Campionatul European de la Grossetto-Italia. Aş vrea să mulţumesc şi celor care ni s-au alăturat în sprijinirea atletismului dornean, Romanel International Group S.A. şi Primăriei Municipiului Vatra Dornei”, a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: