Sportivii suceveni, printre protagoniştii concursului de selecţie pentru campionatele balcanice, europene şi mondiale de alergare montană

 

La sfârşitul săptămânii trecute, la Vatra Dornei, a avut loc Concursul Naţional de selecţie de alergare montană pentru următoarele competiţii: în 10 iunie, Campionatul Balcanic de alergare montană care va avea loc în localitatea Teteven –Bulgaria, Campionatul European de alergare montană din localitatea Kamnik – Slovenia, din 8 iulie, şi Campionatul Mondial de alergare montană din localitatea Premana – Italia, din 30 iulie.

„Concursul de selecţie pentru competiţiile balcanice, europene şi mondiale a avut loc pe traseul care a avut ca punct de plecare parcarea de la teleferic, pe strada Negreşti, urmând apoi traseul de biciclete montan şi sosirea la capăt teleferic. Competiţia găzduită de Vatra Dornei a fost organizată de Federaţia Română de Atletism, CSM Dorna Vatra Dornei, Primăria Municipiului Vatra Dornei, Vatra Dornei Tineret şi Salvamont Vatra Dornei”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenor la CSM Dorna Vatra Dornei.

Rezultate înregistrate în competiţia dorneană:

Junioare 4 kilometri

 1. Gabriela Doroftei – CSM Suceava
 2. Iulia Zudor – CSM Cluj-Napoca
 3. Alexia Hecico – LPS Baia Mare

Juniori 8 kilometri

 1. Gabrial Bularda – CSM Dorna Vatra Dornei
 2. Peter Herman – CSŞ Mediaş
 3. Cătălin Tocilă – LPS Suceava

Senioare 8 kilometri

 1. Adela Bălţoi – CS Panduri Târgu Jiu
 2. Mihaela Ciovete – CS Panduri Târgu Jiu
 3. Ana Hecico – CSM Baia Mare

Seniori 12 kilometri

 1. Cătălin Atănăsoaie – SCM Bacău
 2. Bogdan Damian – CSM Cluj-Napoca
 3. Nicolae Bălan – CSM Cluj-Napoca
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: