Justin Bieber s-a confesat fanilor de pe Instagram despre problemele sale din 2014

Justin Bieber s-a confesat celor 85 de milioane de fani de pe Instagram despre problemele sale din 2014, atunci când a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului, informează site-ul The Wrap. Artistul a postat două imagini alăturate, din 2014 şi din prezent, însoţite de mesajul: „Ador să fac asta pentru că îmi amintesc că nu sunt chiar unde vreau său fiu, dar că – mulţumesc lui Dumnezeu – nici nu mai sunt unde am fost!”.

În 2014, Bieber a avut o serie de probleme cu legea, dintre care multe au implicat droguri, alcool şi violenţă. El a fost arestat în luna ianuarie a acelui an sub suspiciunea de conducere sub influenţa alcoolului, moment în care peste 270.000 de persoane au semnat o petiţie pentru ca artistul să fie deportat şi trimis în oraşul său canadian natal din Ontario. În luna iulie a aceluiaşi an, Bieber a fost acuzat de vandalism pentru că a aruncat cu ouă în casa vecinului său, iar în luna septembrie a fost arestat pentru atac şi condus periculos.

Artistul şi-a şters contul Instagram în august 2016, declarându-le fanilor de la un concert desfăşurat la Londra trei luni mai târziu că nu intenţionează să şi-l redeschidă. După o pauză de cinci luni, Bieber s-a relogat pe Instagram, iar prima sa postare a atras peste 7 milioane de vizionări.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: