Rugbi, Juniori Under 17

Echipa LPS Suceava, tot mai aproape de turneul final

Echipa de rugbi în 7 a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a evoluat, recent, în turneul cu numărul patru din cele cinci ale primei faze din Campionatul naţional rezervat juniorilor sub 17 ani. Echipa suceveană, pregătită de antrenorul Dumitru Livadariu, a fost gazdă la acest turneu desfăşurat pe terenul „Unirea” şi a reuşit patru victorii din cele cinci meciuri disputate. În prima partidă, LPS Suceava a trecut de CTTV Galaţi cu scorul de 35-0, iar mai apoi a fost aproape de o surpriză în disputa cu liderul CSŞ Bârlad, echipa Centrului Olimpic de Excelenţă al Federaţiei Române de Rugbi, scor 12-17. În meciul trei, sucevenii au trecut cu scorul de 26-12 de CSŞ Tecuci, iar în ultimul meci s-au impus cu 17-12 în faţa celor de la LPS Focşani.

„A fost un turneu foarte reuşit pentru noi şi sunt mulţumit de felul cum s-au dăruit sportivii noştri în teren. Puteam să producem o surpriză, dar echipa noastră a slăbit ritmul în repriza a doua cu Bârladul, o echipă ce este mai bună din punct de vedere valoric şi ocupă meritat prima poziţie. Cel mai bun jucător din echipa noastră a fost mijlocaşul la grămadă Sebastian Ianoş, micuţul cu o inimă mare care a făcut un turneu excelent şi a demonstrat că este format pentru rugbiul în 7. După acest turneu nu mai avem cum să pierdem locul II, şi astfel suntem calificaţi la turneul final”, a declarat antrenorul Dumitru Livadariu.

La începutul lunii mai, echipa LPS Suceava va disputa ultimul turneu din prima fază a competiţiei, la Tecuci, iar în luna iunie va lupta pentru o medalie naţională la turneul final, ce se va desfăşura la Bârlad.

În turneul de la Suceava, echipa Liceului cu Program Sportiv a folosit un lot format din sportivii: Claudiu Chirilă, Robert Cuzeac, Ionuţ Cozma, Constantin Paşcu, Flavius Jalbă, Sebastian Ianoş, Alexandru Traci, Petru Boian, Gelu Bârsan, Andrei Gigică, Emanuel Atodiresei, Tătar şi Ursulescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: