Ziua Internaţională a Persoanelor cu Autism, marcată la Complexul „Blijdorp”

 > Un grup de copii va participa la o şedinţă de terapie cu animale

 Complexul de recuperare neuropsihomotorie „Biljdorp – O nouă viaţă” marchează pentru a patra oară Ziua Internaţională a Persoanelor cu Autism. Manifestările sunt organizate în parteneriat cu Asociaţia Blijdorp România, în intervalul 31 martie – 3 aprilie imobilul Complexului fiind iluminat, pe timpul nopţii, în albastru, culoarea-simbol a Zilei, pe respectiva clădire fiind plasat şi un banner specific evenimentului.

Luni, de la ora 10 la 11, în cadrul Complexului vor fi organizate activităţi motorii, precum cros, pase cu mingea la coş, trasee cu obstacole, cei înscrişi în activitate primind diplome de participare. La intrarea Centrului de zi pentru adulţi va fi deschisă expoziţia cu fotografii realizate de un tânăr, A.C., diagnosticat cu autism.

În cadrul programului de hipoterapie destinat beneficiarilor din spectrul autist şi realizat de Remus Lăcătuş, proprietar al unei ferme de cai din Lucăceşti, între orele 11 şi 12 un grup de copii va participa la o şedinţă de terapie cu animale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: