Un australian a găsit un bilet de loto uitat în maşină şi a devenit milionar

Un bărbat din oraşul australian Newcastle a devenit milionar după ce a găsit un bilet de loto vechi în timp ce îşi curăţa maşina, informează Xinhua. Australianul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a găsit într-o pungă de cumpărături uitată în maşină biletul de loterie cumpărat la începutul anului 2016 şi a descoperit că acesta este câştigător după ce a intrat pe internet pentru a-l verifica.

Bărbatul a declarat că obişnuieşte să pună pe fundul pungilor de cumpărături reciclabile cartoane pentru a le întări, iar tichetul norocos rămăsese prins în acel loc. „Biletul era ascuns dedesubt şi nici nu ştiam că era acolo”, a spus câştigătorul. Proprietara agenţiei din care a fost cumpărat tichetul loto, Cheryl Tuckerman, s-a arătat bucuroasă că s-a încheiat în sfârşit căutarea câştigătorului premiului de 1 milion de dolari australieni (767.500 de dolari americani. Bărbatul din Newcastle a dezvăluit că are în plan să îşi ajute copiii să achite împrumuturile ipotecare şi că va acoperi cheltuielile pentru educaţia nepoţilor săi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI