Lupte greco-romane, Campionatul Naţional Individual de Tineret

Trei medalii pentru sportivii suceveni

Luptătorii suceveni s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Naţional Individual pentru Tineret, concurs organizat la Timişoara.

CSM Suceava a plecat în Banat cu şase sportivi, performerii delegaţiei fiind Adrian Agache şi Ion Marian, care au cucerit bronzul la categoriile 75 de kilograme, respectiv 98 de kilograme.

În alte trei rânduri, sportivii pregătiţi de Valerică Gherasim, Daniel Ciubotaru şi Andrei Bolohan au ocupat locul 5 prin Tudor Ursachi (59 kilograme), Mihai Căldăraru (75 kilograme) şi Marius Mănălăchioaie (130 kilograme), în vreme ce Andrei Traian s-a clasat pe locul 7 la categoria 130 de kilograme.

Ionuţ Buhăianu de la CSS Rădăuţi a obţinut argintul la categoria 98 de kilograme.

Alţi doi luptători formaţi la Suceava, este vorba de Constantin Huţuleac şi Teodor Horătău, ambii legitimaţi în prezent la Dinamo, au cucerit aurul, respectiv bronzul la categoriile la care au concurat.

Antrenorul Valerică Gherasim a ţinut să mulţumească Primăriei, Consiliului Local şi Consiliului Judeţean Suceava pentru sprijinul acordat sportivilor de la CSM Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI