Viceprimarul Lucian Harşovschi răspunde liderului PSD Suceava:

Sucevenii au fost consultaţi pentru următorii 4 ani când au votat proiectul lui Ion Lungu

Viceprimarul PNL al municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a răspuns, vineri, criticilor liderilor Organizaţiei Municipale PSD Suceava care au anunţat că nu vor vota bugetul pentru anul 2017 propus de Ion Lungu, pentru că proiectele propuse pentru a fi finanţate nu au fost stabilite în urma unei consultări.

Astfel, Harşovschi susţine că sucevenii au fost consultaţi în alegerile locale pentru un proiect de patru ani al primarului Ion Lungu.

„Citesc cu uimire cum, prin vocea interimarului Ioan Cuşnir, consilierii PSD Suceava anunţă că nu vor vota bugetul propus de primarul Ion Lungu pe motiv că acesta nu se bazează pe nevoile sucevenilor. Îmi pun eu întrebarea: Care buget, domnilor, în condiţiile în care nu avem nici măcar proiectul de buget pe ţară? Ce documente aţi consultat? Cele cu bugetul de anul trecut, care a fost foarte bun de l­-aţi votat şi dumneavoastră? Aţi fost invitaţi la o discuţie preliminară, normală, în care s-­au discutat câteva idei generale. Cât despre faptul că populaţia nu este consultată, nu pot decât să vă îndemn să citiţi legea. Sunt termeni clari trecuţi acolo, inclusiv procedura de consultare publică. În plus, sucevenii au fost de curând consultaţi şi au «aprobat» un proiect pentru următorii patru ani, pe 5 iunie 2016, când au fost la vot.

Nu cred că mai are rost să mai întreb ce au făcut domnii de la PSD pentru Suceava, în condiţiile în care au avut, din 2012 până în 2015, majoritatea în consiliul local, preşedintele şi majoritatea în C.J. Suceava, precum şi guvern la nivel naţional. Să ne arate un singur proiect scris cu mâna lor sau cu mâna altora, pentru Suceava” a comentat Harşovschi declaraţiile liderilor PSD Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI