Uşoară creştere a solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă

Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, medicul Alexandru Lăzăreanu, a declarat, marţi, că numărul solicitărilor din partea populaţiei a crescut foarte puţin în perioada Crăciunului faţă de zilele obişnuite.

Lăzăreanu a spus că în această perioadă s-au înregistrat aproximativ 190 de solicitări pe zi faţă de 180 pe zi în mod obişnuit. Printre cazurile cele mai frecvente pentru care s-a solicitat intervenţia echipajelor de ambulanţă s-au numărat colicile abdominale, colicile biliare, cazurile de etilism acut etc.

El a mai spus că echipajele SAJ Suceava au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical în cazul victimelor unor accidente rutiere produse pe raza judeţului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI