Ioan Bălan, Alexandru Băişanu şi Ilie Niţă au obţinut funcţii în Parlament

> Bălan conduce comisia de abuzuri, Niţă va coordona Comisia pentru dezvoltarea regională, iar Băişanu este vicelider de grup

Doar trei din cei 14 parlamentari suceveni au obţinut funcţii în noul Parlament, fiind vorba despre deputatul PNL Ioan Bălan, senatorul ALDE Ilie Niţă şi deputatul ALDE Alexandru Băişanu.

Astfel, deputatul Ioan Bălan va conduce în următorii patru ani Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii în timp ce senatorul ALDE de Suceava, Ilie Niţă, va fi pentru următorii patru ani preşedinte ale Comisiei pentru dezvoltare regională, administrarea activelor statului şi privatizare.

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a fost ales vicelider al grupului parlamentar ALDE din Camera Deputaţilor.

 De remarcat este că cel mai mare grup parlamentar sucevean, cel al PSD, format din doi senatori şi cinci deputaţi, nu a obţinut nicio funcţie de conducere în noile structuri parlamentare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI