Grupul cameral „Nord Bucovina” a colindat iar la „Crai nou”

Când vin la noi cu colinda tinerii din grupul cameral „Nord Bucovina”, Crăciunul capătă sfinţenia cuvenită, cea de dincolo de mese îmbelşugate şi pahare pline. Colindele lor tradiţionale, cu adevărat tradiţionale, au adus şi anul acesta la redacţia „Crai nou” vestea Naşterii Domnului, cea plină de bucurie şi speranţă pentru toţi creştinii.

Constantin Maloş, Gheorghe Netea, Daniel Olar, Valentin Nicşan şi Gabriel Buciac, mai toţi seminarişti, au rămas membri ai grupului care număra cândva peste 50 de persoane. Ei au rămas să păstreze minunata misiune a colindului şi fac asta, cu consecvenţă, de 13 ani.

Sunt cinci voci profesioniste şi profunde de başi şi baritoni, care s-au pus în slujba sfinţeniei Crăciunului, emoţionând mult, prin sobrietatea şi autenticitatea colindelor pe care le cântă, toate gazdele la care poposesc. De 13 ani încep să colinde pe la mijlocul lunii decembrie şi se opresc la 1 ianuarie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI