Rezultate finale la concursul pentru ocuparea funcţiei de director şi director adjunct în şcolile din judeţ

Un singur candidat a fost declarat promovat după contestaţii

> Au fost promovaţi 174 de candidaţi, 26 admişi, 83 respinşi, patru au rămas neevaluaţi, iar 20 nu s-au prezentat > Candidaţii declaraţi admişi au avut contracadidaţi cu punctaje mai mari, astfel că nu vor ocupa postul respectiv

 Lista finală cu rezultatele la concursul pentru ocuparea funcţiei de director şi director adjunct în şcolile din judeţ nu aduce schimbări majore după soluţionarea contestaţiilor, o singură candidată fiind admisă după contestaţii. Candidată la postul de director la Grădiniţa „Căsuţa Piticilor” din Gura Humorului, prof. Tatiana Nicolau, a fost respinsă iniţial cu punctajul 111,750, dar după contestaţii a obţinut 118,750, fiind declarată promovată.

O situaţie interesantă apare, după contestaţii, la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, unde au fost doi candidaţi pentru postul de director, ambii admişi: fostul director Corneliu Romaşcu, care a obţinut 136,875 puncte şi a fost declarat promovat, şi Eugenia Trufin, care a contestat interviul, obţinând, la final, punctajul de 136,500 puncte, la o diferenţă infimă faţă de contracandidatul său. Punctajul total obţinut iniţial de aceasta pentru postul de director a crescut de la 135,250 la 136,500, dar nu l-a putut depăşi pe cel al prof. Romaşcu, care fusese cotat la interviu cu punctajul maxim de 50 puncte şi rămâne astfel în continuare director la Colegiul Economic. Prof. Trufin a candidat şi pentru postul de director adjunct şi a fost admisă.

După concursul pentru posturile de directori din cele 214 unităţi de învăţământ din judeţul Suceava au fost depuse 12 contestaţii, din care cinci au fost respinse, iar şapte au fost reevaluate de comisii din alte judeţe, şase obţinând punctaje mai mari, una fiind respinsă.

Rezultatele finale prezentate vineri de Inspectoratul Şcolar Suceava arată că au fost promovaţi 174 de candidaţi, 26 admişi, 83 respinşi, patru au rămas neevaluaţi, iar 20 nu s-au prezentat. Candidaţii declaraţi admişi au avut contracandidaţi cu punctaje mai mari, astfel că nu vor ocupa postul respectiv.

Urmează validarea rezultatelor finale ale concursului, care va avea loc în şedinţa Consiliului de Administraţie al IŞJ Suceava de vineri, 16 decembrie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI