Un singur candidat admis la concursul pentru funcţia de manager al Centrului Cultural „Bucovina”

 > El este managerul interimar Sorin Filip

sorin-filip-1 Un singur candidat a fost admis la concursul organizat de Consiliul Judeţean Suceava pentru ocuparea funcţiei vacante de manager al Centrului Cultural „Bucovina”, actualul manager interimar Sorin Filip, el fiind şi singurul care a depus dosarul de candidatură.

Astfel, pentru concursul de proiecte de management pentru funcţia de manager al Centrului Cultural „Bucovina” va candida doar Sorin Filip.

Proiectul de management al lui Sorin Filip urmează să fie analizat până în data de 1 noiembrie, iar în perioada 7­-9 noiembrie va fi programat interviul pentru susţinerea acestuia.

Postul de manager al Centrului Cultural „Bucovina” a fost vacantat în luna iulie, după ce a fost instalată noua conducere a Consiliului Judeţean Suceava şi după ce fostul şef, Viorel Varvaroi, a solicitat conducerii CJ Suceava să fie mutat pe un post de execuţie din cadrul centrului.

În locul lui Varvaroi a fost numit interimar interpretul de muzică popular Sorin Filip. Sorin Filip a fost şef al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” până în 2013.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI