Ion Lungu, ales vicepreşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România

> Primarul Sucevei va coordona activitatea asociaţiei în zona Moldovei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, că a fost ales vicepreşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România (AMR). El a menţionat că în calitatea sa de vicepreşedinte al AMR va coordona activitatea asociaţiei în zona Moldovei.

Ion Lungu a spus că este o onoare să fie ales în această funcţie şi a făcut cunoscut că va avea mai multe atribuţii şi contacte directe cu Guvernul pentru diverse problematici ale municipiilor.

AMR şi-a ales, luni, o nouă structură de conducere. Preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România este Robert Sorin Negoiţă (primarul Sectorului 3 Bucureşti), iar preşedinte executiv este Ilie Gavril Bolojan (Oradea). Prim-vicepreşedinţi au fost aleşi Lia Olguţa Vasilescu (Craiova) şi Gheorghe Falcă (Arad), iar vicepreşedinţi, Teodor Ovidiu Creţu (Bistriţa), Daniel Ştefan Drăgulin (Călăraşi), Decebal Făgădău (Constanţa), Ion Lungu (Suceava) şi Dan Bobouţanu (Hunedoara). Secretarul general al AMR este Marian Dragomir (Brăila), purtător de cuvânt, Tiberiu Iacob­-Ridzi (Petroşani), iar trezorier, Adrian Mocioniu (Slobozia).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI