La Campionatele naţionale de marş

Sportivii de la CSM Suceava, printre principalii protagonişti ai competiţiei

atletism mars sv 27 iunieLa finele săptămânii trecute, la Piteşti, s-au desfăşurat Campionatele naţionale de marş pentru seniori, tineret şi juniori. Sportivii de la CSM Suceava au avut o comportare deosebită, urcând pe podiumul de premiere la toate categoriile de vârstă.

Andrei Gafiţa, sportiv antrenat la CSM Suceava de Radu Mihalescu, a devenit campion naţional şi la seniori şi la tineret, realizând şi un nou record personal. O comportare deosebită a avut şi Sânziana Mandiuc, care a fost foarte aproape de o medalie şi la seniori, şi la tineret. Un cuvânt bun şi pentru sportivul Ionuţ Stegar, care la prima lui participare într-o competiţie de anvergură s-a clasat pe locul V la juniori. Ultimii doi mărşăluitori sunt pregătiţi la CSM Suceava de Radu Mihalescu.

Zestrea de medalii a sucevenilor a fost completată de Cătălin Şuhani care s-a clasat al treilea în competiţia individuală la seniori. Echipa CSM Suceava formată din Cătălin Şuhani, Gheorghe Berdei şi Paul Coman a obţinut medalia de argint la tineret, toţi aceşti sportivi fiind pregătiţi la CSM Suceava de Silviu Casandra.

Şi la feminin, CSM Suceava a urcat pe podiumul de premiere cu echipa la categoria tineret. Medalia de argint a fost cucerită de sportivele Andreea Manea, Andreea Vancea şi Alexandra Tibichi. Primele două competitoare sunt pregătite la CSM Suceava de Silviu Casandra, ultima fiind antrenată, la acelaşi club, de Cristina Casandra.

„Rezultatele obţinute de sportivii noştri confirm faptul că la Suceava se munceşte şi există talente incontestabile la marş. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local pentru sprijinul acordat pentru participarea la naţionale” a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI