Volei masculin

La Suceava, test util pentru echipa naţională de cadeţi a României, înainte de Balcaniadă

Sala „Unirea” din Suceava a fost gazda unui meci inedit, care a adus faţă în faţă „garda tânără” a grupării CSM Suceava şi lotul naţional de cadeţi al României. Meciul a reprezentat o bună verificare a selecţionatei noastre înainte de Balcanida care va avea loc în perioada 5-9 iulie în Bulgaria.

Spre satisfacţia iubitorilor de volei din Suceava, din lotul naţional de cadeţi (juniori II) al României fac parte şi doi sportivi suceveni, Alexandru Raţă de la CSŞ Suceava şi David Miron de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, ambii fiind jucători de braţ stâng.

„Pentru noi a fost o experienţă deosebită, pe care sper să o repetăm, scopul nostru fiind promovarea tinerei generaţii în ultimii ani. Şi noi am testat jucători de la Piatra Neamţ şi din pepiniera proprie, voleibaliştii suceveni fiind Vlad Buhu şi Gheorghe Buiciuc.

Avem ca idee crearea din nou a unui mix de experienţă şi tinereţe care să ne ducă iarăşi în top” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

Jucătorii lotului naţional de cadeţi al României au fost consiliaţi pe tot parcursul meciului cu CSM Suceava de antrenorul principal Stelian Ghiţun, ajutat de secundul Mircea Itt. Foarte tinerii jucători care vor reprezenta România la Balcaniadă s-au descurcat bine, dar trebuie să fie atenţi la sfaturile antrenorilor lor.

Din lotul naţional de cadeţi al României fac parte sportivii: Andrei Varga de la CSŞ „Lapi” Dej, Vlad Curuia de la acelaşi club, Ovidiu Darlaczi de la CS Bega Timişoara, David Miron de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, Alexandru Dragomir de la CTF Bucureşti, Andrei Ana şi Andrei Tudor de la acelaşi club, Gabriel Monga şi Levente Versenyi de la CSŞ 2 Baia Mare, Mihail Băiculescu de la CSŞ Buzău, Adrian Chesim de la CSŞ Tulcea, Alexandru Raţă de la CSŞ Suceava, Sebastian Micu de la CSŞ Blaj şi Cristian Maier de la CSŞ Bihorul Oradea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI