Invitaţie      

 Parohia Misionară Ortodoxă Ucraineană “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, din municipiul Suceava, str. Zamca (vizavi de Mănăstirea armenească – Zamca) nr. 39, vă invită miercuri, 29 iunie, la hramul bisericii noastre, prilej cu care veţi avea putinţa de a vă închina la moaştele Sf. Iov de la Poceaev, Sf. M. Muc. Varvara şi Racla cu 10 părticele a sfinţilor mai cunoscuţi de la Lavra Pecerska (Ucraina), pe care le-am primit cu binecuvântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ca dar spre închinare pentru credincioşi, de la Mitropolia Bucovinei şi a Cernăuţilor – Ucraina.

Programul liturgic: marţi, 28 iunie, ora 17 – Slujba Privegherii; miercuri, ora 8,30 – Acatistul Sf. Apostoli Petru şi Pavel; ora 9,30 – Sf. Liturghie.

Vă aşteptăm cu mult drag să ne rugăm împreună! (Pr. paroh MIHAI MAGHIAR)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI