Dan Ioan Cuşnir, desemnat preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Suceava

> Organizaţiile PSD Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei au fost dizolvate

 Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a decis, sâmbătă, prin vot, dizolvarea organizaţiilor din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, iar conducerea Organizaţiei Municipale PSD Suceava a fost încredinţată vicepreşedintelui organizaţiei judeţene, Dan Ioan Cuşnir.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Irimia, a declarat după şedinţa BPJ al PSD Suceava că o primă şedinţă de evaluare a rezultatelor alegerilor locale s­-a desfăşurat săptămâna trecută, iar în cadrul şedinţei care s-­a organizat sâmbătă au fost luate deciziile în consecinţă.

Ea a spus că dizolvarea celor trei organizaţii a fost luată după analiza rezultatelor obţinute în alegeri, iar în organizaţiile PSD din Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Gura Humorului se vor organiza noi alegeri interne pentru desemnarea de noi birouri de conducere şi pentru alegerea noilor preşedinţi ai organizaţiilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a menţionat că în cel mai scurt timp cele trei organizaţii dizolvate vor fi reorganizate, iar conducerile nou alese vor avea obiective clare pentru perioada următoare.

În ceea ce priveşte Organizaţia Municipală PSD Suceava, Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a decis numirea în funcţia de preşedinte al organizaţiei a lui Dan Ioan Cuşnir, în timp ce Tiberius Brădăţan rămâne preşedinte executiv al organizaţiei.

Reamintim că senatorul Ovidiu Donţu a renunţat la conducerea Organizaţiei Municipale PSD Suceava şi a demisionat imediat după alegerile locale pentru că nu şi-a atins obiectivul de a câştiga alegerile în municipiul Suceava.

Dan Ioan Cuşnir este vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, consilier judeţean reales, fiind cunoscut ca un contestatar al primarului Sucevei Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI