Carambol cu trei maşini şi un copil de 4 ani rănit

 O tamponare în lanţ petrecută joi dimineaţă a transformat un minor în vârstă de numai 4 ani, din pasager al unei maşini în victima unui accident rutier. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, accidentul rutier, la care ne-am referit pe scurt în ediţia de ieri, s-a petrecut aproape de ora 10, când, pe DN 2, pe raza localităţii Buneşti, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, se deplasa la volanul unei autoutilitare. Acesta nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, oprit în coloană, intrând în coliziune faţă-spate. După impact, autovehiculul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Preuteşti. În urma accidentului în lanţ a rezultat vătămarea corporală a unui băieţel de 4 ani, din comuna Preuteşti, pasager în autoturismul condus regulamentar de tatăl său. Toţi şoferii implicaţi în carambol au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele obţinute indicând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se sui la volan.

În aceeaşi zi, un alt minor, în vârstă de 10 ani, a devenit şi el victima unui accident rutier înregistrat pe DJ 178, din comuna Comăneşti. Pe parcursul după-amiezii, într-o curbă periculoasă, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, un localnic de 68 de ani, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de podeţ aflat pe partea dreaptă a drumului public. În urma impactului violent a rezultat vătămarea corporală a băiatului, dar şi a unui tânăr de 34 de ani, ambii pasageri în maşină. Pe lângă faptul că nu avea permis, şoferul mai turnase pe gât şi câteva pahare cu alcool înainte de a porni la drum, fapt demonstrat de rezultatul etilotestării: 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI