Tenis

Cei mai mici iubitori ai sportului alb s-au întrecut în premieră la Olimpiada Sportului Şcolar pe judeţul Suceava

Terenurile de tenis ale Clubului Select Suceava din cadrul bazei sportive Unirea din Suceava au găzduit, la finele săptămânii trecute, în premieră, Olimpiada Sportului Şcolar pe judeţul Suceava la tenis de câmp. Competiţia s-a adresat elevilor din clasele I-VIII, din judeţ, ce practică acest sport la orice nivel, în concurs intrând aproximativ 30 de copii, ce au reprezentat mai multe şcoli din judeţul Suceava. După câteva ore bune de joc în care participanţii şi-au testat nivelul la care se află în compania mai multor adversari, micii tenismeni au fost recompensaţi la final de organizatori cu premii destul de consistente.

În competiţia rezervată fetelor din clasele I-IV, trofeul a fost câştigat de Shara Guşă, elevă în clasa a III-a la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni, urmată pe locul II de Mara Grămadă, de la Şcoala Gimnazială Nr. 5 din Rădăuţi, şi de Jessica Şerban, de la Şcoala Gimnazială Milişăuţi. La băieţi, ciclul primar, premiul cel mare a fost câştigat de Rareş Iliesei, elev în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava. Pe locurile II şi III s-au clasat doi copii foarte talentaţi, Răzvan Maciuc, elev în clasa I la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, şi Matei Lungu, elev în clasa I la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava, copii ce posedă o tehnică foarte bună, dar sunt cu trei ani mai mici decât câştigătorul.

tenis sv 1 iunieCompetiţia rezervată elevilor din clasele V-VIII a fost una destul de spectaculoasă, la fete impunându-se Ştefana Corlăţan, elevă în clasa a V-a la Liceul Teoretic Filadelfia. Pe locul II s-a clasat Mirela Gemeniuc, iar pe locul III – Ana Maria Bejenar, ambele fiind eleve la Şcoala Gimnazială Todireşti. La băieţi, clasele V-VIII, competiţia a fost câştigată fără probleme de Emilian Alex Petruneac, elev în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, ce deţine o tehnică destul de bună, dar şi un fizic mult peste contracandidaţii săi, chiar şi de aceeaşi vârstă. Pe locul II s-a clasat un alt sportiv foarte talentat, Dimitrie Purcariu, elev în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, iar locul III a fost ocupat de Ionuţ Bejenariu, elev în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială Todireşti.

„Este prima dată când se organizează în judeţul nostru, dar şi-n ţară, o astfel de fază judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar şi sperăm s-o continuăm şi cu alte ediţii. Am reuşit să adunăm copii valoroşi, din tot judeţul, la acest concurs şi sper să atragem cât mai mulţi elevi către acest sport. O parte dintre ei sunt deja legitimaţi la Clubul Select Suceava, iar acest concurs a fost un bun prilej de verificare şi pregătire pentru concursurile ce urmează, mai ales cele din circuitul Federaţiei, unul din ele fiind Cupa Monitorul. Mulţumim tuturor celor ce s-au implicat în organizarea concursului, în special profesorilor Horaţiu Neacşu şi Dumitru Irimia”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis, Mihai Pop, profesor la Şcoala Gimnazială Plopeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: