Azi, concurs pentru postul de inspector general adjunct la IŞJ şi de director la CCD

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Suceava şi de director la Casa Corpului Didactic „George Tofan” are loc astăzi, la Ministerul Educaţiei Naţionale, candidaţi pe aceste funcţii fiind prof. Cristian Cuciurean, actual general adjunct al IŞJ, respectiv Traian Duminică şi Georgeta Colibaba, profesori metodişti la CCD.

La concurs participă, în calitate de observator, preşedintele Alianţelor Sindicatelor din Învăţământ Suceava, prof. Giani Leonte.

Director al Colegiului Silvic „Bucovina” din Câmpulung, prof. Cuciurean a fost numit cu detaşare pe funcţia de inspector general adjunct de la 1 septembrie 2011, funcţie pe care a ocupat-o şi în perioada 2011-2012.

Prof. Traian Duminică a mai ocupat funcţia de director la CCD Suceava în perioada 2005-2009, respectiv 2009-2012, în prezent director al acestei instituţii fiind prof. Constantin Mărgineanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: