Şef nou la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava

Liviu Stejarel OniuPrintr-o dispoziţie a Inspectoratului General al Poliţiei Române, noul şef al Inspectoratului de Poliţie Suceava este comisarul Liviu Stejărel Oniu, ofiţer care a avut până recent atribuţii de adjunct al şefului Inspectoratului.

Această funcţie a aparţinut până recent comisarului-şef Viorel Onea, cel care, mai întâi cu împuternicire, apoi „de tot”, a condus Poliţia Suceava din decembrie 2014. Timp de 11 ani, înainte, el a fost adjunctul şefului IPJ, pe linie de ordine publică şi poliţie rutieră.

După 30 de ani în poliţie, însă, comisarul-şef Viorel Onea s-a pensionat în cursul acestei luni, astfel că ajutorul său, comisarul Liviu Oniu, a fost desemnat să-i prea funcţia.

Ca adjunct al şefului IPJ, comisarul Liviu Stejărel Oniu a coordonat activitatea pe linie de investigaţii criminale şi fraude economice.

El a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea „Mihail Kogălniceanu” din Iaşi şi are un master în ştiinţe penale.

Pentru poziţia de adjunct al IPJ Suceava, eliberată de comisarul Oniu, IGPR l-a desemnat pe comisarul-şef Dorel Aicoboaie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: