Angajaţii Spitalului Judeţean Suceava cu punctaje mici la testul scris în cadrul evaluării anuale vor putea susţine o nouă testare

Directorul medical al SJU Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat, ieri, că angajaţii care au obţinut mai puţin de 50 de puncte la testarea scrisă din cadrul evaluării anuale au posibilitatea să participe la o nouă testare scrisă, pentru a­şi îmbunătăţi punctajul.

Brădăţan a spus că proba interviului din cadrul evaluării anuale a personalului medical mediu şi auxiliar al SJU Suceava se apropie de finalizare, iar în perioada următoare va fi stabilită data pentru desfăşurarea unei noi testări scrise, pentru angajaţii care doresc să-şi îmbunătăţească punctajul.

El a mai spus că la evaluarea anuală a personalului SJU Suceava participă aproximativ 790 de asistenţi medicali, infirmiere, îngrijitoare şi brancardieri, iar prin acest tip de evaluare, care este o premieră pentru spitalul sucevean, se doreşte îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale oferite de spital, dar şi o mai bună comunicare a angajaţilor unităţii cu pacienţii şi aparţinătorii acestora.

Directorul medical al SJU a precizat că, după încheierea evaluării personalului, se va face o analiză atentă, pentru a se vedea care sunt direcţiile prioritare pentru perfecţionarea profesională a angajaţilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: