Necunoscuţii au furat bunuri din două case, după ce au forţat câte un geam

> Un laptop şi două motoferăstraie au dispărut din casa unui tânăr din Câmpulung Moldovenesc, bani şi telefoane mobile, din locuinţa unei femei din Volovăţ

Un tânăr de 17 ani, din Câmpulung Moldovenesc, se pare că a fost furat de hoţi, cândva în noaptea de 23 spre 24 ianuarie.

Proprietarul a văzut că i-a dispărut un laptop pe 24 ianuarie, la ora 2,45 noaptea, şi a sunat imediat la poliţie. Oamenii legii au cercetat situaţia şi au stabilit că hoţul sau hoţii intraseră în casă prin forţarea unui geam. Împreună cu gazda, poliţiştii au mai descoperit că nu numai laptopul dispăruse, ci şi două motoferăstraie depozitate într-o dependinţă a locuinţei, complet neasigurată.

Tot pe 24 ianuarie, o femeie de 47 de ani, din comuna Volovăţ, a sesizat poliţia că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa ei şi au sustras bani şi mai multe telefoane mobile.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, şi în acest caz, necunoscuţii au ajuns la bunuri după ce au forţat şi spart un geam.

În cele două cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI