La Gura Humorului

Marcel Iureş joacă „Absolut !”

Pe scena Casei de Cultură din Gura Humorului se va juca, sâmbătă, 13 februarie a.c., de la ora 19, spectacolul „Absolut!”, în interpretarea actorului Marcel Iureş şi în regia lui Alexandru Dabija.

Spectacolul „Absolut!”, o producţie a Teatrului Act din Bucureşti, va aduce în faţa publicului povestea „Ivan Turbincă”, scrisă de Ion Creangă.

„Cine se zbate în depresii de tot soiul poate face cu încredere un tratament-şoc cu acest spectacol atât de nebun şi de amuzant că îţi ia tristeţile cu mâna şi le aruncă departe. Marcel Iureş în acest one-man show dă în clocot de atâta talent şi umor şi te trimite la finalul spectacolului să ştergi praful de pe cartea cu poveştile lui Creangă şi să te apuci să le citeşti cu ochiul adultului de acum” au transmis organizatorii.

Preţul unui bilet la categoria I este de 60 de lei, iar la categoria a II-a este de 50 de lei. Biletele se pot procura între orele 9 şi 18, de la casa de bilete a instituţiei culturale din Gura Humorului. Informaţii la numerele de telefon: 0730 650 743 şi 0745 812 271.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI