Trei zile pe săptămână, accesul este gratuit pe pârtia Şoimul din Gura Humorului

Pasionaţii sporturilor de iarnă au un motiv de bucurie în plus în acest sezon. Trei zile pe săptămână, accesul pe pârtiile Şoimul I şi Şoimul II din Gura Humorului este gratuit.

Administratorul celor două pârtii din Gura Humorului, Sorin Covaliu, a declarat că în fiecare zi de luni, miercuri şi joi, între orele 18 şi 20, accesul este gratuit pe pârtiile Şoimul I şi Şoimul II.

Covaliu a precizat că ultima urcare este la ora 19.30, iar programul de funcţionare al pârtiilor în timpul săptămânii este între orele 14-20 şi între orele 10-20, în weekend.

De menţionat este faptul că în fiecare zi de marţi pârtiile se află în revizie, accesul fiind interzis.

Cât priveşte starea actuală şi condiţiile de schi, Sorin Covaliu a spus că sporturile de iarnă se practică în condiţii excelente, iar tunurile de zăpadă sunt puse în funcţiune şi asigură permanent un strat de zăpadă optim: „Starea pârtiei este excelentă. Menţinem stratul de zăpadă bătută la minim 30 cm. Nu sunt pietre sau gheaţă, sunt condiţii excelente”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI