Handbal

Evoluţie bună în prima parte a campionatului pentru echipa LPS Suceava

Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a încheiat meciurile oficiale din 2015 cu o victorie pe teren propriu în disputa cu LPS Roman, scor 28-17. Miza meciului a fost una pentru locul trei în clasament, LPS Suceava urcând pe poziţia a treia în grupă, loc ocupat până duminică de adversarii din Roman. După un început echilibrat, în minutul 12, gazdele antrenate de Răzvan Bernicu conduceau cu 7-3, după 5 goluri consecutive. Până la pauză, sucevenii s-au menţinut la o diferenţă de 3-4 goluri, la pauză conducând cu 13-9, diferenţă ce s-a dovedit utilă în obţinerea punctelor. Ultimele opt minute ale meciului au aparţinut în totalitate sucevenilor, care de la scorul de 22-17 au marcat de şase ori la rând fără să primească gol, scor final 28-17.

„Am avut mai multe perioade bune în ambele reprize, când ne-am apărat foarte bine şi am înscris 5 sau chiar 6 goluri consecutive. Sportivii noştri şi-au dorit foarte mult să încheie anul cu o victorie şi mă bucur că au reuşit acest lucru. Este un succes important pentru noi, unul ce le dă încredere jucătorilor pentru meciurile viitoare. Mai mult, în echipă a revenit căpitanul Bogdan Cozorici, jucător important ce evoluează în centru şi leagă toate acţiunile noastre. Am întâlnit o echipă masivă, cu jucători de forţă, pe care am reuşit s-o dominăm la capitolul pregătire fizică, dovadă fiind multe goluri marcate pe faza a doua şi contraatac”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu. Cu această a cincea victorie în 9 meciuri, sucevenii se află în cărţi pentru turneul semifinal, acolo unde vor merge primele patru clasate la finalul returului.

În meciul cu LPS Roman, pentru suceveni au marcat sportivii: Logofătu (7), Bogdan Cozorici (6), Lăzurcă (6), Alupoaiei (5), Ovidiu Cozorici (3), Ioan Muntean (1), în teren evoluând şi portarii Mihăescu şi Moglan, dar şi jucătorii Pintilei, Tudor Muntean, Baciu, Rusu, Niculică, Vizitiu, Pascariu şi Ursu.

Claudiu Lăzurcă a plecat în această săptămână în cantonament cu lotul naţional 2000-2001 până pe 20 decembrie, lot din care face parte şi Ionuţ Logofătu, sportiv ce nu a mai făcut deplasarea din cauza unor mici probleme medicale.

Începând din acest sezon, federaţia a decis ca fiecare echipă ce respectă cerinţele de talie să primească un punct în plus la fiecare partidă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI