La USV

Competiţia „Hackathon”

 > Un proiect care încurajează şi gândirea creativă şi spiritul inovativ al studenţilor

Astăzi se încheie, la Universitatea Suceava, prima ediţie a unei manifestări intitulate „Hackathon”, organizată în cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, cele mai bune proiecte ale studenţilor urmând a fi prezentate, jurizate şi premiate de la ora 14, în aula din Corpul E al USV.

Competiţia are loc în parteneriat cu OSF Global Services şi a început luni, cu prezentarea temei de concurs şi a soluţiei demonstrative. Pe parcursul săptămânii s-au desfăşurat „ore de programare intensivă alocate de studenţi în scopul dezvoltării proiectului propus”, la care au participat cele şase echipe formate – Hawx, Newton’s Madness, Instruments, Alpha Pirates, Firesc şi Imperfect – iar miercuri a avut loc o evaluare intermediară a proiectelor.

În cadrul concursului concurenţii au învăţat „ce înseamnă drumul de la idee la produs”, având şansa de a câştiga premii în bani, vouchere, precum şi cea a unei angajări viitoare în cadrul companiei.

„OSF Hackathon este un proiect care încurajează şi cultivă gândirea creativă şi spiritul inovativ al studenţilor cu pregătire specifică, completându-l cu noţiuni de leadership, marketing sau management” a informat Serviciul relaţii publice, comunicare şi imagine din USV.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI