Sucevean prins în apropierea graniţei cu ţigări de contrabandă

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul STPF Suceava, un bărbat a fost observat de lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, la aproximativ 250 de metri de graniţă. Pentru că nu prea îşi justifica prezenţa în acea zonă, bărbatul a fost legitimat, stabilindu-se că este vorba despre o persoană în vârstă de 46 de ani, având domiciliul pe raza judeţului Suceava. „La cercetarea terenului din imediata apropiere, lucrătorii noştri au descoperit două colete care conţineau ţigări, pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în ţară” ne-a comunicat sursa citată. Produsele din tutun în valoare de peste 28.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar contrabandistul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

Alte trei colete umplute cu ţigări de provenienţă extracomunitară au fost descoperite joi de o patrulă de la sectorul PF Izvoarele Sucevei. Acestea au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, s-a stabilit că este vorba despre ţigări ucrainene în valoare de aproape 25.000 de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI