Geri Halliwell, fosta membră a formaţiei Spice Girls, intenţionează să deschidă o şcoală gratuită

Geri Halliwell, fosta membră a formaţiei Spice Girls, intenţionează să îşi creeze propria şcoală în nordul Londrei, în care accesul să fie gratuit. Ea are deja propria marcă de articole de îmbrăcăminte, a scris cărţi pentru copii, proiecte la care se adaugă încă unul destul de surprinzător pentru o fostă vedetă pop, scrie 7sur7.be. Şcoala gratuită va fi specializată în arte şi comerţ. „Cred în educaţie. Este un drept fundamental al omului şi toţi merită să aibă acces la ea”, a declarat Halliwell pentru Mail on Sunday. Un purtător de cuvânt al Ministerului Educaţiei de la Londra a confirmat că au avut loc discuţii preliminare cu artista, adăugând însă că nu s-a stabilit deocamdată nimic. El a precizat că vedeta nu va beneficia de un tratament preferenţial. „Acceptăm cererile tuturor grupurilor care doresc înfiinţarea de şcoli gratuite. Dosarele sunt evaluate riguros şi trebuie să respecte normele noastre pentru a le putea accepta”, se arată într-un comunicat preluat de The Guardian.

Dacă cererea cântăreţei va fi aprobată, şcoala s-ar putea deschide în 2018, în apropierea casei sale din nordul Londrei, încheie 7sur7.be.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI