La Centrul de Limbi şi Culturi Străine de la USV

O nouă sesiune de înscrieri la cursurile de limbi străine

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava organizează o nouă sesiune de înscrieri la cursurile de limbi străine organizate de Centrul de Limbi şi Culturi Străine „Synergia Linguarum”, în perioada 26 octombrie – 12 decembrie a.c., de luni până vineri, în intervalul orar 16-18, cu excepţia zilelor de 30 noiembrie şi 1 decembrie. Înscrierile au loc în holul de la intrare din corpul A, într-un spaţiu amenajat lângă Decanatul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

Este vorba despre cursuri de obţinere a certificatului naţional de competenţă lingvistică pentru toate nivelurile, la limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, rusă, poloneză, precum şi despre cursuri atestate cu certificat internaţional de competenţă lingvistică în limbile engleză – Cambridge English Preliminary (PET), Cambridge English First Certificate (FCE), Cambridge English Advanced (CAE), Cambridge English Proficiency (CPE), International English Language Testing System (IELTS) şi germană – Goethe Zertifikat, toate nivelurile. Cursurile la toate limbile (cu excepţia limbii chineze) se vor desfăşura în perioada februarie – mai 2016 şi sunt structurate pe module de 50 de ore, cu 4 ore pe săptămână, iar formaţiile de studiu cuprind minimum 15 cursanţi şi maximum 30 de cursanţi.

Valoarea taxei este de 480 lei, pentru un modul integral de 50 de ore, dar poate fi redusă la 280 lei, pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale USV, precum şi pentru angajaţii USV, şi la 380 lei pentru liceeni, studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale altor universităţi, pentru membrii fundaţiei Alumni USV, precum şi pentru şomeri.

Cursurile de limba chineză sunt gratuite, iar înscrierile se fac în corpul H, camera 105, telefon 0740019277.

Centrul de Limbi şi Culturi Străine Synergia Linguarum (CLCSSL) a fost înfiinţat în anul 2013, fiind afiliat Departamentului de Limbi şi Literaturi Străine al Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

Detalii se pot obţine la telefon 0743694611, de luni până vineri, între orele 14-16, iar informaţii suplimentare sunt postate, în timp util, pe contul public de Facebook al centrului.

„În speranţa că CLCSSL va răspunde interesului crescând al comunităţii pentru limbile străine, echipa centrului urează tuturor viitorilor cursanţi să aibă parte de un modul interesant, util şi plăcut” au precizat reprezentanţii USV.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI