Ziua Internaţională a Educaţiei prin fotbal şi handbal la Udeşti        

IMG_3503De Ziua Internaţională a Educaţiei, luni, 5 octombrie, laşcoala Gimnazială „Haralambie Mihăescu” din comuna Udeşti s-a desfăşurat un campionat de fotbal masculin între elevii şcolii gazdă şi cei din satele de pe raza localităţii. La competiţie au participat echipele din Udeşti, Poieni, Ştirbăţ, Reuseni şi Plăvălari. Echipa de fotbal aşcolii Gimnaziale din Poieni a fost condusă de prof. Codină Bogdan, Udeşti – prof. Proorociuc Alina, Ştirbăţ – prof. Ianoş Marcel, Reuseni – prof. Proorociuc Codrin, Plăvălari – prof. Leuciuc Vlad. Toţi elevii au primit diplome, locul I fiind ocupat de cei din Udeşti, locul al II-lea de Ştirbăţ, locul al III-lea de Plăvălari, locul al IV-lea de Poieni, iar locul V de Reuseni. Activitatea a IMG_3537fost coordonată de prof. Codină Bogdan.

În aceeaşi zi a avut loc şi un campionat de handbal feminin, competiţie desfăşurată la Şcoala Ştirbăţ, iar lupta s-a dat între Şcoala Poieni şi cea din Ştirbăţ, locul I fiind ocupat de fetele de la Ştirbăţ, iar locul al II-lea de elevele de la Poieni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI