Cuplul Jolie-Pitt ar fi apelat la un psiholog pentru a înţelege mai bine tulburările de identitate ale lui Shiloh

Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi cerut sfatul unui psiholog pentru a înţelege mai bine tulburările de identitate ale fiicei lor, Shiloh, care de câtva timp are sentimentul că este băiat. La cei nouă ani si săi, le cer celor din jur să îi spună John, relatează 20minutes.ch. „A trebuit să o tundem, se îmbracă băieţeşte, îi plac costumele. Nu voi fi niciodată un părinte care să o silească să fie ceea ce nu este”, spunea actriţa în revista Vanity Fair. Totuşi, pentru a înţelege mai bine problemele copilului cu propria identitate, Brad şi Angelina au cerut sfatul unui psiholog, cei doi fiind gata să îşi accepte fiica orice s-ar întâmpla.

Brad Pitt s-ar fi întrebat dacă faptul că locuieşte cu doi fraţi mai mari ar fi făcut-o pe Shiloh să se comporte ca ei. „Psihologul i-a spus că Shiloh s-ar fi îmbrăcat băieţeşte şi ar fi cerut să i se spună John chiar dacă nu ar fi avut decât surori”, a spus un apropiat al cuplului în Radaronline.

Psihologul i-a sfătuit totuşi pe părinţi să îşi trimită la şcoală fiica, a cărei educaţie este asigurată acasă. „Este crucial în stadiul său de dezvoltare să fie înconjurată de copii. Faptul că face şcoală acasă o închide într-o lume mică”, încheie sursa.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI