PSD Suceava a stabilit ţintele pentru alegerile locale: Majoritatea în CJ Suceava, Primăria Suceava şi cât mai multe primării din judeţ

> Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a făcut cunoscut că va candida pentru Consiliul Judeţean

Biroul Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava a decis, joi, că obiectivele prioritare pe termen scurt, la nivelul organizaţiei judeţene, sunt câştigarea Consiliului Judeţean Suceava şi a majorităţii localităţilor din judeţ.

În acest sens, întrucât PSD are cel mai mare număr de aleşi locali, primarii PSD în funcţie vor candida pentru un nou mandat, s­a stabilit în şedinţă.

Totodată, s­a decis ca în celelalte localităţi să se efectueze sondaje de opinie în vederea desemnării candidaţilor cu cele mai mari şanse de a fi aleşi de locuitorii municipiilor, oraşelor şi comunelor.

„În cazul municipiului Suceava, după 12 ani de guvernare locală de dreapta, vom intra în competiţia pentru alegerea noului primar cu cea mai bună variantă capabilă să reprezinte interesele cetăţenilor şi să aducă municipiul Suceava la standardul european pe care îl merită” se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că va candida pentru Consiliul Judeţean Suceava aşa încât buna guvernare locală şi naţională să poată fi continuată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: