Tom Selleck, acuzat că a furat apă în perioada de secetă din California

Tom-SelleckActorul american Tom Selleck a fost învinuit că a folosit în mod ilegal apă din reţeaua publică pentru a-şi uda plantaţia de avocado din statul american California, unde, din cauza secetei extrem de grave şi prelungite, au fost instituite măsuri drastice de raţionalizare a apei, scrie BBC. Cineastul de 70 de ani, posesorul unei reşedinţe în eleganta zonă Hidden Valley, de la nord-est de Los Angeles se pare că a ajuns la o înţelegere pentru soluţionarea problemei cu firma de distribuţie a apei, care l-a somat să achite atât apa consumată, cât şi cheltuielile pentru depistarea neregulilor comise de el.

Un purtător de cuvânt al CMWD a declarat, pentru BBC, că renumitul interpret al detectivului particular Thomas Magnum din serialul de televiziune Magnum, P.I. difuzat cu mare succes între 1980-1988, nu este singurul din zonă bănuit că ar fi furat apă. În cazul lui, a fost însă prima dată când s-a apelat la un detectiv pentru strângerea de probe. În contextul penuriei de apă, în California a început să fie folosit hashtag-ul #droughtshaming (secetă-ruşine) prin care sunt denunţaţi pe Twitter locuitorii care ignoră restricţiile şi irosesc apa udându-şi gazonul sau spălându-şi maşinile. Cu ajutorul acestui hashtag, ziarul „The New York Post“ a identificat o serie de celebrităţi care nu ţineau cont de secetă şi le-a publicat numele într-o listă a ruşinii, pe care figurau, printre alţii, Jennifer Lopez, Barbra Streisand şi Kim Kardashian.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: