Tom Selleck, acuzat că a furat apă în perioada de secetă din California

Tom-SelleckActorul american Tom Selleck a fost învinuit că a folosit în mod ilegal apă din reţeaua publică pentru a-şi uda plantaţia de avocado din statul american California, unde, din cauza secetei extrem de grave şi prelungite, au fost instituite măsuri drastice de raţionalizare a apei, scrie BBC. Cineastul de 70 de ani, posesorul unei reşedinţe în eleganta zonă Hidden Valley, de la nord-est de Los Angeles se pare că a ajuns la o înţelegere pentru soluţionarea problemei cu firma de distribuţie a apei, care l-a somat să achite atât apa consumată, cât şi cheltuielile pentru depistarea neregulilor comise de el.

Un purtător de cuvânt al CMWD a declarat, pentru BBC, că renumitul interpret al detectivului particular Thomas Magnum din serialul de televiziune Magnum, P.I. difuzat cu mare succes între 1980-1988, nu este singurul din zonă bănuit că ar fi furat apă. În cazul lui, a fost însă prima dată când s-a apelat la un detectiv pentru strângerea de probe. În contextul penuriei de apă, în California a început să fie folosit hashtag-ul #droughtshaming (secetă-ruşine) prin care sunt denunţaţi pe Twitter locuitorii care ignoră restricţiile şi irosesc apa udându-şi gazonul sau spălându-şi maşinile. Cu ajutorul acestui hashtag, ziarul „The New York Post“ a identificat o serie de celebrităţi care nu ţineau cont de secetă şi le-a publicat numele într-o listă a ruşinii, pe care figurau, printre alţii, Jennifer Lopez, Barbra Streisand şi Kim Kardashian.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI