Bucovina Rădăuţi nu ştie pe ce sau pe cine se poate baza în perspectiva noului sezon competiţional al Ligii a III-a

Singura reprezentantă a judeţului Suceava în Liga a III-a de fotbal, Bucovina Rădăuţi, mai are doar câteva zile până la debutul oficial al sezonului competiţional 2015-2016, debut programat pentru 15 iulie, odată cu primul tur al Cupei României.

Antrenorul-jucător Iulian Ionesi a fixat 13 iulie ca dată a reunirii lotului de jucători, dar nu ştie deocamdată pe ce buget se va baza echipa din cauza situaţiei unicat de la nivelul administraţiei publice din Rădăuţi, singurul oraş din România care nu are în acest moment nici primar, nici Consiliu Local.

„Pentru moment nu ştim pe ce ne bazăm nici din punct de vedere financiar, nici în ceea ce priveşte lotul de jucători. Sperăm să se găsească o modalitate prin care să se rezolve problemele legate de susţinerea echipei noastre, să ne bazăm pe ceva concret pentru a putea termina măcar turul campionatului”, a declarat Ionesi.

O altă problema a „galben-albaştrilor” înaintea debutului în Cupa României este legată de numărul mic de jucători cu acte în regulă.

„Dacă meciul de Cupă ar avea loc în aceste zile, am avea doar 7-8 jucători cu drept de joc. Problema legată de legitimări este prima pe care trebuie să o rezolvăm până pe 15 iulie. Vrem un parcurs cât mai lung în Cupa României, unde obiectivul este să aducem o echipă de Liga a II-a la Rădăuţi”, a mai spus Iulian Ionesi.

Programul primului tur din Cupa României va fi anunţat marţi, cei mai probabili adversari ai rădăuţenilor fiind Bucovina II Ciocăneşti sau Inter Dorohoi.

Rădăuţenii s-au despărţit în această vară de trei jucători, Marius Păsăilă, Gheorghiţă Sabie şi Dorel Grecu. „Vrem să mai aducem 2-3 jucători, dar şi câţiva tineri din zona Rădăuţiului. Avem nevoie de 5-6 jucători sub 19 ani în lot, dintre care 3 să joace titulari”, a precizat Iulian Ionesi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI