Turneul internaţional „Patru Regiuni pentru Europa”, din nou la Suceava

Stadionul din comuna Pojorâta va găzdui, în perioada 7-9 august, meciurile celei de-a XIV-a ediţii a turneului internaţional de fotbal pentru juniori „Patru regiuni pentru Europa”. Organizată de Consiliul Judeţean, competiţia va reuni la start cele patru participante tradiţionale: selecţionatele regiunilor Schwaben (Germania), Mayenne (Franţa), Cernăuţi (Ucraina) şi Suceava (România).

Aflată în postura de gazdă pentru a patra oara, selecţionata suceveană, condusă de antrenorii Aurel Constantin, Viorel Stoica şi Iulian Darabă, şi-a propus să câştige trofeul pentru a doua oară în istoria de 14 ani a competiţiei.

Azi, selecţionata suceveană se va deplasa la Rădăuţi pentru un turneu amical la care vor mai lua parte Şomuz Fălticeni, gazdele de la Bucovina şi o echipă din Ucraina.

„Ar fi extraordinar să repetăm isprava din 2011, când Suceava a câştigat turneul pe «Areni». Noi vom pregăti ediţia din acest an atât prin turneul de la Rădăuţi, cât şi printr-un stagiu pe litoral, ce va avea loc în perioada 20-28 iulie. Cu această ocazie sperăm să facem şi câteva meciuri amicale cu juniorii de la Academia lui Hagi”, a declarat antrenorul Aurel Constantin, care a precizat că selecţionata suceveană va fi formată pe nucleul juniorilor Under 16 de la LPS la care s-ar putea adăuga Alex Longher (Dinamo) şi Cosmin Tucaliuc (Academia „Gheorghe Hagi”).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI