La Universitatea „Ovidius” din Constanţa, la concursul organizat în cadrul Cercului ştiinţific studenţesc

Doi studenţi de la FIESC au câştigat premiul I

Reprezentanţi din 22 centre universitare din România, profesori şi studenţi, printre care şi de la Universitatea Suceava, au participat la Consorţiul de Inginerie Economică din România – CIER, desfăşurat la Constanţa în zilele de 15 şi 16 mai, sub coordonarea Universităţii „Ovidius” şi a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”. Manifestarea a prilejuit şi aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea CIER.

USV a fost reprezentată de prof. dr. ing Radu-Dumitru Pentiuc, directorul Departamentului de Electrotehnică din Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, şi studenţii Lenuţa Mihaela Rusu şi Pavel Popescu, din anul IV, programul de studii Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic. Cei doi studenţi au câştigat locul I la concursul studenţesc organizat la Universitatea „Ovidius” în cadrul Cercului ştiinţific studenţesc în domeniul Inginerie şi management „Prof. univ. dr. ing. Moise Tuturea”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI