D. BEALE

Un moldovean de 26 de ani accidentat din imprudenţa unui conaţional

Un cetăţean din Republica Moldova, de 26 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava ieri dimineaţă, accidentat destul de grav.

El se afla într-o autoutilitară condusă de un moldovean de 59 de ani, în jurul orei 2.25, pe Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Din cauza neadaptării vitezei de deplasare, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a tânărului de 26 ani, care a suferit o fractură la femurul stâng şi un traumatism facial.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI