Sucevean urmărit general, prins de poliţişti la frontieră

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, dat în urmărire generală, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră la Siret, în momentul în care voia să iasă din ţară.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a informat că bărbatul dat în urmărire generală a fost reţinut de poliţiştii de frontieră deoarece avea emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Seriţan a menţionat că bărbatul s-a prezentat sâmbătă, 2 mai, în jurul orei 16, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de ieşire din ţară, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul, M. Vasile, în vârstă de 37 ani, figurează ca urmărit general. El era căutat de autorităţile române deoarece Tribunalul Suceava emisese pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

„Persoana în cauză a fost predată, în aceeaşi zi, de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret, unui echipaj din cadrul IPJ Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun” a mai spus comisar-şef Ilie Poroch Seriţan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: