Tânăra care şi-a ucis soţul anul trecut, într-un accident rutier, încătuşată de poliţişti după un adevărat circ în trafic

Adina Prisăcariu, tânăra de numai 20 de ani care a provocat moartea soţului ei, în accident auto, în august anul trecut, a fost dusă, duminică, în cătuşe, la sediul poliţiei.

Seara, în jurul orei 19.25, la semnalizarea radarului din dotare, poliţiştii au încercat să oprească maşina pe care femeia o conducea, cu 70 km/h, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava.

Având în maşină, pe bancheta din spate, şi pe fratele ei de 16 ani, tânăra nu a oprit însă la semnalele poliţiştilor, ba chiar a mărit viteza, continuându-şi deplasarea spre Calea Unirii.

Poliţiştii au plecat în urmărirea ei, au ajuns-o după aproape 1 km şi au oprit-o. I-au solicitat apoi documentele personale şi ale maşinii, dar şoferiţa a refuzat să colaboreze, deşi pe bancheta din spate era poşeta sa, în care se aflau toate actele solicitate de oamenii legii.

„În prezenţa unui martor asistent s-a procedat la ridicarea poşetei în vederea efectuării controlului, moment în care conducătoarea auto a devenit agresivă şi, deşi a fost somată, aceasta a continuat să se manifeste agresiv şi să aibă un limbaj necorespunzător, fapt pentru care a fost încătuşată” a comunicat subcomisar Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Abia după verificarea documentelor şi cea în baza de date, poliţiştii au văzut că tânăra de 20 de ani, din comuna Grăniceşti, este o persoană cercetată penal, fiind aceeaşi persoană care anul trecut, pe 1 august, a provocat un dramatic accident în care soţul ei Dragoş, de 25 de ani, cu care abia se căsătorise în luna mai, şi-a pierdut viaţa.

Cei doi veniseră în vacanţă din Anglia şi, în ziua tragediei, călătoreau de la Suceava spre Botoşani. La ieşirea din localitatea Dumbrăveni însă, Adina, la volanul unui Mercedes E-Klasse, făcut cadou chiar de soţul ei, nu a acordat prioritate unui TIR şi s-a izbit în el. Dragoş a murit pe loc, iar Adina a fost rănită grav.

Cercetată penal pentru ucidere din culpă, tinerei i-a fost atunci suspendat permisul de conducere, dar, chiar şi în această situaţie, ea s-a urcat la volan, conducând prin centrul oraşului cu viteză peste limita admisă, dând şi o adevărată reprezentaţie de circ atunci când a fost prinsă de poliţişti.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI