Ziua siguranţei pe Internet

lps2Liceul cu Program Sportiv Suceava a marcat marţi, 10 februarie a.c., Ziua Siguranţei pe Internet. LPS Suceava se alătură astfel altor sute de şcoli şi organizaţii care promovează folosirea responsabilă a internetului şi noilor tehnologii de către copii, aflăm dintr-un comunicat al LPS.

Anul acesta manifestarea a avut tema „Împreună facem internetul mai bun!”. „Acţiunea a oferit oportunitatea abordării într-o manieră non-formală a aspectelor pozitive pe care mediul online le are în dezvoltarea copiilor şi tinerilor şi, totodată, a rolului pe care fiecare dintre noi îl avem în crearea unui Internet mai bun. Elevii clasei a IX-a A, coordonaţi de prof. Husarciuc Ramona, au identificat factorii care ar putea contribui pentru a face internetul un spaţiu mai util şi mai sigur. Prin materialele realizate au dorit să atragă atenţia şi celorlalţi elevi că împreună pot juca un rol activ în a face internetul un spaţiu propice pentru educaţie, dezvoltare şi divertisment, menţinând în acelaşi timp condiţii de siguranţă pentru utilizatori” a precizat LPS.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: