Topul „neputinţei autorităţilor“

Ardeleanu_Sanda_MariaDeputatul PNL de Suceava prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu consideră că noul „top al ruşinii” prezentat luni, la Vaslui, de ministrul educaţiei, Sorin Câmpeanu, în care judeţul Suceava ocupă primul loc pe ţară la numărul de şcoli neautorizate din punct de vedere sanitar, este de fapt un „top al neputinţei autorităţilor”.

„Mă întreb, cu durere, cum a ajuns, oare, şcoala suceveană să ocupe primul loc în acest «top al ruşinii», de fapt un «top al neputinţei autorităţilor»?” a scris deputatul PNL de Suceava pe blogul său.

Ardeleanu a arătat că, potrivit ministrului educaţiei, din cele 2.430 de şcoli fără autorizaţie sanitară de funcţionare existente în România, 30% sunt în doar trei judeţe, respectiv Suceava (465), Vrancea (287) şi Vaslui (215).

Deputatul s-a mai întrebat, totodată, cum va putea ministrul educaţiei, Sorin, Câmpeanu să-şi onoreze promisiunea ca, pe parcursul anului şcolar 2015-2016, toate şcolile să obţină autorizaţie sanitară de funcţionare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: