Fălticeni

Număr de telefon pentru problemele legate de administrarea domeniului public

Începând de luni, 5 ianuarie 2015, Primăria Fălticeni a instituit un număr de telefon unic pentru semnalarea problemelor legate de administrarea domeniului public pe raza municipiului.

Apelând numărul 0754.022.644, disponibil non-stop, de luni până duminică, fălticenenii pot semnala Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Fălticeni probleme care pot fi soluţionate de administraţia locală, potrivit competenţelor legale: deszăpezire, salubrizarea străzilor şi trotuarelor, curăţenia în parcurile publice, întreţinerea spaţiilor de joacă, funcţionarea iluminatului public, funcţionarea sistemului de semaforizare, toaletarea arborilor care reprezintă pericol pentru siguranţa cetăţeanului, distrugerea mobilierului urban etc.

În cazul sesizărilor care vizează deranjamente ale unor furnizori de utilităţi, a căror rezolvare nu este de competenţa Primăriei Fălticeni, acestea vor fi redirecţionate către operatorii vizaţi (ex. apă-canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefonie fixă, televiziune prin cablu etc.).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: