Cupa „Nada Florilor” la tenis de camp

cupa_nada_florilor_1Sâmbătă, 27 decembrie 2014, la sala de sport „Gabriel Udişteanu” din Fălticeni a avut loc Cupa „Nada Florilor” la tenis de câmp, competiţie în cadrul căreia au fost premiaţi toţi copiii care practică acest sport în cadrul secţiei de tenis de câmp a Clubului Sportiv „Nada Florilor”. Evenimentul a fost organizat de ACS „Nada Florilor”, Primăria municipiului Fălticeni şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport a judeţului Suceava, şefii acestor instituţii fiind prezenţi şi la ultima manifestare sportivă din 2014 găzduită de urbea de pe Şomuz.

Toţi copiii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii şi cupe, pentru performanţele din 2014. Instructorul Marcel Dascălu a evidenţiat şi câteva nume care au avut o prestaţie foarte bună în acest an: Evelina Tanase, Monica Buzdea, Andreea Anton, Sara Guşă, Cosmin Ciocârlan, Ilinca Anton, David Buhă, David Onisei, iar lista rămâne deschisă pentru viitorii performeri.

Prezent la festivitatea de premiere, pentru a împărţi darurile din partea lui Moş Crăciun, primarul Cătălin Coman a afirmat că activitatea secţiei de tenis de câmp va fi susţinută, şi pe viitor, şi de Primăria Fălticeni.

Secţia de tenis a clubului Nada Florilor a fost afiliată în vara acestui an la Federaţia Română de Tenis, iar perspectivele sunt încurajatoare pentru dezvoltarea acestui sport pe plan local. După rezultatele lui Vasile Filip la nivel naţional, sunt de remarcat şi prestaţiile celor mici, în circuitul „Tenis 10”. Evoluţiile copiilor au determinat Federaţia Română de Tenis să aleagă clubul din Fălticeni pentru implementarea proiectului naţional „Micul AS” destinat descoperirii tinerelor talente.

cupa_nada_florilor_3

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI