Şenilată nouă la ISU, prin contribuţia financiară a unui om de afaceri sucevean

senilata-(1)Omul de afaceri sucevean Florin Andronic, administratorul firmei de transporturi rutiere de marfă Anasped SRL, a primit din partea generalului de brigadă Ion Burlui, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o diplomă de excelenţă şi o cască de pompier din dotarea inspectorului-şef, ca semn de mulţumire pentru generozitatea pe care firma în cauză a manifestat-o faţă de salvatorii suceveni.

Florin Andronic a donat ISU Suceava suma de 72.500 de lei, 60.000 de lei pentru achiziţionarea unei şenilate în valoare de 200.000, cealaltă parte a sumei fiind onorată de Fundaţia pentru SMURD.

Din banii donaţi de omul de afaceri sucevean, 12.000 de lei vor ajuta la achiziţionarea de echipament pentru personalul SMURD.

„Am fost foarte surprins de gestul dlui Andronic, care a venit din proprie iniţiativă să doneze această sumă importantă inspectoratului nostru. Gestul său a atras astfel şi responsabilitatea Fundaţiei SMURD care a virat doar către Suceava restul sumei, o sumă considerabilă, pentru cumpărarea şenilatei. Sunt conştient că în Suceava sunt multe persoane care fac acte de caritate şi, de asemenea, o mulţime de alte persoane care nu ştiu că pot dona cei 2% din impozitul pe profit în astfel de scopuri ” a afirmat gen. Ion Burlui.

senilata-(2)Odată cu şenilata de 200.000 de lei, ISU Suceava a mai primit una achiziţionată prin Asociaţia de Dezvolta-re Intercomunitară (ADI) EURONEST.

Autoutilitarele pot acţiona pe timp de iarnă, dar şi în mediu acvatic, urmând a deservi zonele Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Siret. Ele sunt mai mult decât necesare la intervenţiile pentru salvarea persoanelor.

Florin Andronic, prezentat ieri presei sucevene de şeful ISU Suceava, şi-a motivat succint gestul. „Am pus o lege în aplicare şi am făcut o donaţie. A fost o chestie de simţire omenească să donăm aceşti bani către SMURD, pentru că atunci când suntem la nevoie sunăm, prin 112, la ei. Ei sunt cei care ne salvează” a declarat Florin Andronic.

Oferindu-i casca de pompier, inspectorul-şef gen. Ion Burlui a declarat că procedează astfel nu numai ca semn de mulţumire faţă de generosul sponsor, ci şi cu speranţa că măcar unul dintre copiii lui să îndrăgească meseria de salvator.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: