Distraţi-vă cu (la) noi

Vineri, 19 decembrie, s-a deschis cel mai nou spaţiu de joacă din Suceava, Simply Kids, ce îşi doreşte realizarea unor ateliere de creaţie pentru copiii cu vârste între 3 şi 12 ani. Aflat în zona intersecţiei semaforizate Mărăşeşti, pe str. I. G. Sbierea 25B, Simply Kids vă aşteaptă cu ateliere de creaţie, pictură, teatru, balet, muzică, cursuri de şah, ateliere de gătit, petreceri tematice, cursuri de limbi străine, joacă şi teme cu micii şcolari.

Imaginaţia şi creativitatea copiilor este surprinzătoare, ca să nu mai vorbim de viteza cu care învaţă lucruri noi… Cu puţin ajutor din partea noastră, ei au posibilitatea să îşi descopere sau să îşi dezvolte aptitudinile şi personalitatea prin artă – pictură, teatru, creaţie, muzică, aranjamente florale, să capete îndemânare, să îşi stimuleze inteligenţa prin cursuri de şah, limbi străine, să îşi dezvolte motricitatea şi să se antreneze la cursurile de balet şi dans şi, nu în ultimul rând, să îşi facă de cap într-un mod constructiv şi distractiv la atelierele de gătit.

Ziua de naştere a fiecărui copilaş – atât de aşteptată şi dorită tot anul, pe lângă cea de Crăciun – trebuie să fie însoţită şi de o petrecere specială! Spaţiul nostru va fi decorat în funcţie de preferinţele sărbătoritului în materie de culori, activităţi, personaje, animăluţe, poveşti… Invitaţii vor fi distraţi, antrenaţi, pictaţi, răsfăţaţi, încântaţi, fiecare copil va realiza împreună cu noi un proiect creativ cu care se va mândri acasă şi care îi va aminti de cea mai tare petrecere. La solicitarea părinţilor, putem să ne ocupăm şi de burtica invitaţilor – gustări, apă, suc şi, bineînţeles, tortul preferat.

Pentru copiii între 6 şi 10 ani încercăm să creăm un mediu perfect pentru tot ce au nevoie atunci când termină programul de la şcoală – relaxare, joacă, teme… Ei vor putea să îşi împărtăşească noile cunoştinţe, vor avea parteneri de joacă, îşi vor putea pregăti lecţiile pentru a doua zi alături de alţi copii de aceeaşi vârstă care trec prin aceleaşi experienţe noi şi se confruntă cu aceleaşi provocări…

Majoritatea atelierelor noastre se pot implementa şi în grădiniţe. Ca activitate extraşcolară sau chiar în cadrul proiectelor tematice realizate în grupe, putem desfăşura diverse activităţi creative pe temele alese de cadrele didactice şi părinţi, asigurând toate materialele necesare.

Joacă-te, testează, experimentează! Acesta este sloganul Simply Kids. Acum, înainte de sărbători, ne-am gândit să facem un cadou atât părinţilor, cât şi copiilor, un nou spaţiu de joacă cu ateliere de creaţie. Simply Kids – un loc în care copiii pot să înveţe, să se distreze, să socializeze, să descopere, să îşi facă noi prieteni, să îşi dezvolte creativitatea şi curiozitatea, un loc în care să se joace, să testeze şi să experimenteze….

În vacanţe, Simply Kids va fi deschis de la ora 10 până la 17. În restul anului, vă aşteptăm de luni până vineri între orele 12-20 şi în weekend între 10 şi 16.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi pe www.simplykids.ro sau telefonic la 0744 238 836. Dragi copilaşi, vă aşteptăm cu drag şi ateliere interesante şi constructive.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: