În cadrul unei campanii umanitare

Grădiniţele “Gulliver” şi “A.B.C.” au readus zâmbetul în familia Baciu

DSCN3201Colectivul de părinţi, preşcolari şi cadre didactice de la grădiniţele “Gulliver” şi “A.B.C.” Suceava au dorit să readucă zâmbetul pe chipurile familiei Baciu din Ciprian Porumbescu, rămasă fără doi membri în urma unui incendiu, dăruindu-le cadouri de Crăciun. În incendiu au murit mama şi unul din fraţi, iar părinţii preşcolarilor de la cele două grădiniţe şi cadrele didactice de acolo s-au gândit „să readucă zâmbete pe chipurile înnegurate ale fraţilor Baciu, dăruindu-le cadouri de Crăciun”, ne-a spus directoarea Grădiniţei „Gulliver”, prof. Maria Matei.

În perioada 8-17 decembrie 2014, la cele două sedii ale grădiniţelor “Gulliver” şi “A.B.C.” s-au colectat alimente, dulciuri, jucării, rechizite şcolare, obiecte de îmbrăcăminte, articole de igienă, alte articole pentru uz casnic, precum şi o sumă de bani, iar miercuri au fost dăruite familiei cumplit afectate de acel incendiu. „În cadrul campaniei umanitare, părinţii, preşcolarii şi cadrele didactice au dăruit, din inimă, fraţilor Baciu, zâmbete în pragul sărbătorii Naşterii Domnului, iar nouă, donatorilor, ne-am oferit bucuria de a fi martorii acestor surâsuri de copil. Împreună cu părinţii şi preşcolarii celor două grădiniţe, am demonstrat că în

tragedia de la Ciprian Porumbescu a triumfat viaţa, solidaritatea, prietenia, spiritul umanitar. Le mulţumesc tuturor părinţilor, preşcolarilor şi cadrelor didactice de la cele două grădiniţe pentru interesul acordat acestei campanii, pentru spiritul umanitar pe care l-au dovedit şi pentru bucuria din ochii familiei Baciu. Jos pălăria în faţa celor 620 de părinţi care au contribuit la succesul acestei campanii umanitare!”, a declarat directoarea Matei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: