La începutul acestui weekend, la Suceava

Debutează a opta ediţie a Cupei „Moş Crăciun”

fotbal-cupa-mos-19-decLa finele acestei săptămâni, mai exact sâmbătă după-amiază, se va da startul celei de-a opta ediţii a Cupei „Moş Crăciun”, competiţie care reuneşte la Suceava 800 de copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 11 ani. Turneul este deschis la ora 15.20, în Balonul de la Universitatea „Ştefan cel Mare”, de meciul dintre Luceafărul Bucovina Suceava şi CSŞ Paşcani, contând pentru Grupa A a categoriei 2003. Ceva mai târziu, la ora 16, începe şi competiţia din sala LPS, acolo unde, în meciul inaugural de la categoria de vârstă 2006, Luceafărul Bucovina Suceava înfruntă formaţia Aerostar Bacău.

Şapte cluburi sucevene au echipe înscrise la ediţia din acest an a Cupei „Moş Crăciun”: Luceafărul Bucovina, Juniorul Suceava, LPS Suceava, Juniorul Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, Dorna Vatra Dornei şi Maxi Vatra Dornei.

„Cred că această competiţie vine în folosul tuturor, al nostru ca organizatori, dar mai ales al copiilor, pentru că au şansa să arate ce pot. În ţară, nu cred că se mai organizează acest sistem pe care îl practicăm noi, adică cu patru categorii de vârstă în acelaşi timp. În decursul celor şapte ani nu am întâmpinat probleme şi atât timp cât totul merge bine nu are rost să schimbăm ceva. Vor fi trei zile de fotbal la Balonul de la Universitate şi la Liceul cu Program Sportiv şi sperăm să avem din nou un public numeros”, a declarat promotorul Cupei „Moş Crăciun”, Ciprian Anton.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: