Un film regizat şi produs de rădăuţeanul Adrian Tofei, selectat la Festivalul internaţional „Fantasporto” din Portugalia

> Adrian Tofei joacă în rolul principal, semnând şi scenariul lungmetrajului

Be-My-Cat-A-Film-for-Anne-Poster-Fantasporto„Be My Cat: A Film for Anne”, primul lungmetraj horror found footage românesc, în regia rădăuţeanului Adrian Tofei, a fost selectat în competiţia oficială a Festivalului internaţional de film „Fantasporto” (27 februarie – 7 martie, 2015, Portugalia), unul dintre cele mai importante şi mai mari festivaluri de film din lume. Aflăm că 27 de filme au fost selectate în competiţia Fantasy şi încă 13 filme în competiţia Director’s Week, dintre sute de lungmetraje din peste 50 de ţări. Dintre ele, şase, inclusiv „Be My Cat”, vor fi premiere mondiale, iar celelalte se numără printre cele mai de succes filme horror, fantastice şi thrillere recente, inclusiv candidatul la premiile Oscar 2015 din partea Coreei de Sud. Majoritatea sunt din Statele Unite (8) şi Marea Britanie (8). Doar două au fost selectate din Europa de Est în competiţia oficială Fantasy, printre care şi filmul regizat de rădăuţeanul Adrian Tofei.

„Mă întreb ce caut eu la a-cest festival, printre toate acele nume… Da, mi-am sacrificat doi ani din viaţă, mutându-mă de la Bucureşti înapoi acasă, la Rădăuţi, nesocializând deloc pentru a putea strânge bani de producţie, neieşind deloc din casă şi lucrând doar la film, trăind în personaj… dar… totuşi, nu simt că am făcut ceva vrednic de a fi printre toţi acei mari creatori!” a scris Adrian Tofei pe Facebook. Specificăm că Adrian Tofei nu este doar regizorul, ci şi producătorul, scenaristul şi actorul din rolul principal al filmului „Be My Cat: A Film for Anne”. Distribuţia este completată de actriţele Sonia Teodoriu, Florentina Hariton şi Alexandra Stroe.

Iată, pe scurt, povestea filmului: „Obsedat să realizeze un film cu actriţa hollywoodiană Anne Hathaway, un tânăr din România recurge la gesturi extreme, folosind trei actriţe pentru a înregistra scene din film, cu scopul de a i le trimite lui Anne ca dovezi ale abilităţilor sale regizorale şi actoriceşti…”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: